דברים שחשוב לקחת בחשבון בהקמת מסעדה
צוות המומחים של ס.מאיר - ייבוא ושיווק ציוד למסעדות עם טיפים ששווים זהב!
להגיד לכם שזה קל להיות מסעדן בישראל ? לא, אנחנו לא יכולים להגיד את זה. להגיד לכם שזו עבודה נוחה ורגועה? גם את זה אנחנו לא יכולים להגיד. מה שאנחנו כן יכולים להגיד זה שאם דבק בכם חיידק המסעדנות שום דבר לא "ירפא" אתכם עד שלא תפתחו מסעדה משלכם. אם הגעתם עד לכאן סביר להניח שכבר לקחתם את ההחלטה להקים מסעדה משלכם ואתם מחפשים טיפים ועצות שיעזרו לכם לעשות את זה בקלות וביעילות. בדיוק בשביל זה אנחנו כאן!
בדקו היטב היצע וביקוש באזור שבו אתם מתכננים להקים מסעדה
בהנחה שאתם לא הולכים להקים מסעדה במקום מבודד ורחוק ממסעדות אחרות, חשוב מאוד לערוך מחקר מקיף של המתחרים שלכם בסביבה. בדקו היטב מה הם מציעים, מה המחירים שלהם ומהו האופי של האוכלוסיה באזור. אחרי שתערכו את המחקר המקיף תקבלו תשובות לגבי איזה סוג של מסעדה כדאי לכם להקים, לגבי התמחור , שעות הפעילות וכו'.
התמקדו בסגנון ובדברים שייחדו אתכם על פני המתחרים שלכם
לפני שמקימים מסעדה חשוב לבוא מגובשים על סגנון האוכל שיוגש בה. חשוב לוודא שאתם טובים במה שאתם מציעים ללקוחות שלכם ושיש לכם את הייחוד שלכם שיאפשר לכם לבלוט על פני האחרים וכמובן להרוויח בהתאם. ככל שתהיו מגובשים יותר, ממוקדים יותר ומיוחדים יותר , צפויה לכם הצלחה רבה יותר.
אל תתפשרו על חומרי גלם! מצאו דרכים אחרות לחסוך
הטיפ הזה נכון לגבי כל סוג של מסעדה וזה בכלל לא משנה אם מדובר על מסעדת שף גורמה , דוכן מיצים או שווארמיה. חומרי גלם איכותיים וטריים הם המפתח להצלחה של כל עסק בתחום המזון וזה לא המקום שכדאי לחסוך בו. הסועדים של היום יודעים לזהות מוצר טוב ואם תנסו להוריד עלויות בהתפשרות על חיסכון בחומרי גלם, זה יורגש מיד ויפעל לרעתכם. מסעדות שניסו לחסוך כך לא שרדו לאורך זמן.
ציוד איכותי ומתקדם למסעדה שלכם יחסוך לכם הרבה כסף ויאפשר לכם לייעל את העבודה במטבח
ההשקעה התחלתית במסעדה היא גדולה כאשר התשלום הגבוה ביותר הוא עבור ציוד בישול והכנה תעשייתיים. מדובר על ארונות חימום, משטחי עבודה מנירוסטה, מקררים, כיריים, תנורים וכו'. ציוד איכותי ומתקדם יאפשר לכם לבצע עבודה איכותית ויעילה וגם לחסוך זמן וכסף. אצלנו ב-ס.מאיר תמצאו את כל הציוד שאתם צריכים להקמת מסעדה חדשה במחירים ללא תחרות. נשמח ללוות אתכם בדרך ולעזור לכם לבחור בדיוק את מה שאתם צריכים.