האם המטבח שלך מוכן לעומסים? ציוד תעשייתי שיעמוד במבחן
זה לא משנה אם אתם עסק מתחיל בראשית דרככם ואתם עדיין לא "נהנים" מעומס לקוחות. אתם צריכים לקוות ולהתכוונן ליום שבו העומס יהיה חלק בלתי נפרד משיגרת היום שלכם.
עומס לקוחות, כידוע, הוא שאיפתו של כל בעל עסק ובעיקר עסקים בתחום המזון. למרות שעומס כזה הוא מהעומסים היותר מבורכים שיש, אתם חייבים להיערך ולהיות מוכנים אליו. מטבח של עסק שאינו ערוך ומוכן לעומסים לא רק שיפיל ויפגע בסרביס, הוא גם ישאיר רושם רע על הלקוחות וכנראה שיותר לא יהיה עומס כזה... זה בטח לא מה שאתם רוצים ואנחנו ב-ס.מאיר כאן כדי לדאוג שהציוד שלכם יתאים לכמויות סועדים גדולות ויעמוד במבחן הזמן. הנה כמה מהציוד שכדאי שיהיה לכם ברמה ובאיכות הטובים ביותר
תנורי אפייה ובישול תעשייתיים בגודל המתאים לכם
תנורים תעשייתיים הם הכרחיים למטבחים עסקיים פשוט כי תנור ביתי, איכותי ככל שיהיה, לא יעמוד במבחן הזמן והעומס. חשוב לבחור תנור בגודל שיכיל את העומס הצפוי, עם כמות תבניות שתתאים לגודל העסק שלכם. חשוב לבחור בתנורים איכותיים, שעומדים בהפעלה מרבית ובהכנה של כמויות מזון גדולות.
כיריים תעשייתיות, על גז או חשמל
גם במקרה של כיריים, אלו הביתיות לא יספיקו וגם עוצמת הלהבה בכיריים ביתיות לא מתאימה להכנה של מנות במסעדות ועסקי מזון. הקפידו לאבזר את המטבח בכיריים תעשייתיות מקצועיות שכנראה ידלקו רוב שעות הפעילות של העסק, ועל כן הן חייבות להיות מאוד איכותיות ועמידות.
מדיחי כלים תעשייתיים
התחזוקה של הכלים בעסק חשובה לא פחות מהגשת מנות איכותיות! תחזוקה והיגיינה גם הם יקבעו את שביעות הרצון של הלקוחות ואת המשך ההגעה שלהם. וזה עוד לפני שדיברנו על עמידה בתקנות הבריאות המחמירות של משרד הבריאות. מוזמנים להתרשם מקולקציית מדיחי כלים תעשייתיים שאנחנו מייבאים ומשווקים.
מערכות קירור והקפאה
גם חומרי הגלם שלכם צריכים להיות מאוחסנים בציוד תעשייתי מקצועי שיעמוד בעומס. כשמאבזרים מטבח תעשייתי חשוב לבחור במקררים ומקפיאים בעלי טמפרטורה מבוקרת שיתאימו לאחסון כמויות גדולות של מוצרי חלב, בשר, ירקות, פירות ואחרים.
ציוד ומכשירי הכנה
סכינים לבדן לא יעמדו בעומס לקוחות (וגם העובדים לא) ובדיוק בשביל זה במטבח תעשייתי מקצועי חשוב שיהיו מכשירי קיצוץ. מכשירים עוצמתיים שיוכלו לקצוץ ולעבד מזון בכמויות גדולות ובמהירות. מעבר להתייעלות משמעותית בעבודה במטבח, זה גם מונע שחיקה של העובדים.