טיפים לבחירת ציוד למטבח מוסדי
משטחי עבודה מנירוסטה או משיש? ברז מטבח איטלקי או אמריקאי? תנורי אפייה עם מקום ל-8 תבניות או שמספיק כאלו עם מקום ל-4 תבניות? מטגנת מקצועית צריך או לא?
השלב הזה שמתחילים לאבזר את המטבח בציוד מקצועי תעשייתי הוא שלב שיכול להיות מאוד מבלבל. המגוון הוא עצום ובלתי נגמר והוא גם הולך וגדל משנה לשנה. אז מה עושים? מגיעים אלינו ל-ס.מאיר כמובן! גם יש לנו מבחר עצום של ציוד למטבח התעשייתי שתצטרכו, אבל זה לא העיקר. יש לנו צוות יועצים מקצועי ומיומן שילווה אתכם ויעזור לכם להצטייד בכל מה שאתם צריכים במחירים הטובים ביותר. הנה כמה טיפים שקיבלנו מהם
הפיתוי הוא ענק אבל לקנות אך ורק מה שצריך!
להכניס חובבי מטבח לחנות של ציוד למטבח זה כמו להכניס ילד לחנות ממתקים. יש כל כך הרבה אפשרויות וחידושים בתחום ויהיה נדמה לכם שאתם צריכים את הכל, אבל לא! אתם ממש לא צריכים את הכל. אם אתם פיצריה סביר להניח שאין לכם צורך במטגנת מקצועית או במטחנת בשר למרות הפיתוי הגדול. הטיפ החשוב ביותר שיש לנו לתת לכם הוא לקנות אך ורק את מה שצריך. ההוצאות הן גם ככה גדולות ואין סיבה לבזבז כספים מיותרים על ציוד מטבח שלא תשתמשו בו.
למדוד היטב את המקומות במטבח, להגיע לחנות עם תמונות וצילומי וידאו
הטיפ השני הוא : פרקטיות! כשאתם מגיעים לחנויות של ציוד מטבח מוסדי הגיעו מוכנים ותוכלו לחסוך כך הרבה מאוד זמן. מתכננים רכישה של תנור? בצעו מדידות מדויקות של המקום שבו אתם מתכננים לשים את התנור. כך גם לגבי כיורים, משטחי עבודה או מכשירים קטנים יותר כמו מלוש, או מכונת קרח. מומלץ גם להביא תמונות סטילס של המטבח וצילומי וידאו, זה יעזור לכם למצוא את הציוד המדויק לכם.
לזכור שאבזור מטבח הוא מסך ארוך ולא משימה חד פעמית
מעטים עסקי המזון שמגיעים לחנויות מקצועיות ורוכשים מיד את כל הציוד הדרוש להם. גם כי מדובר בעלויות מאוד גבוהות שלא תמיד מתאפשרות בהתחלה, וגם כי יש חשיבות להתחלת עבודה והבנה של מה בדיוק צריך. איבזור מטבח הוא מסע (יש שיגידו שהוא לא מסתיים אף פעם) ובטח לא אירוע חד פעמי. מומלץ לרכוש מוצרי חובה שאי אפשר לתפקד בלעדיהם ואת השאר לרכוש לפי הצורך המתהווה ולאורך הדרך המקצועית. לא להיבהל אם אין לכם את הכל מיד, יש המון ציוד שאפשר להסתדר בלעדיו ולרכוש אותו בהמשך.