טיפים לשימור ואחזקה נכונה – לשמור על ציוד המטבח שלך במצב חדש

ציוד המטבח בעסק שלכם הוא כנראה ההשקעה הכי גדולה שלכם. כמובן שיש השקעות גדולות אחרות של שכירות, ארנונה, חומרי גלם וכו' אבל ההשקעה הראשונית בציוד תעשייתי היא בין הגדולות שתוציאו.

זו חייבת להיות השקעה לטווח הארוך, אין סיבה שתחדשו או תתקנו את הציוד שלכם בתדירות גבוהה ובשביל זה אתם צריכים לשמור עליו ולדאוג לתחזוקה שוטפת נכונה שלו. הנה כמה טיפים שיעזרו לכם במשימה

ניקוי יסודי באופן יום יומי

ניקוי הציוד במטבח של העסק חייב להיות חלק משיגרת העבודה שלכם מידי יום. יש קשר ישיר בין ניקיון יסודי לבין הארכת החיים של הציוד ושמירה עליו לאורך זמן. חשוב ליצור נהלי עבודה ברורים לגבי דרכי הניקיון בסוף כל יום עבודה, כאשר יהיה ציוד ספציפי שיצריך ניקוי יותר מפעם ביום ולאחר כל שימוש. כשרוכשים ציוד ומיכשור תעשייתי למטבח חשוב להבין בדיוק כיצד ובאיזו תדירות יש לנקות אותו וגם לקבל הדרכה מקצועית מתאימה.

בדיקות תקופתיות לציוד והקפדה על שימוש נכון

דרך נוספת שהכרחית לשמירה על הציוד היא שימוש נכון בו. לכל מכשיר או ציוד יש הוראות שימוש מתאימות עבורו וחשוב לפעול לפיהן על מנת לשמור עליו לאורך זמן. שימוש לא נכון ולא מקצועי מביא לשחיקה של הציוד ולפגיעה בו, מה שעלול להביא תקלות חוזרות ונישנות. חשוב להכשיר את כל צוות המטבח לשימוש מדויק בציוד וכן חשוב לבצע בדיקות תקופתיות שימנעו תקלות. הבדיקות נוגעות לכלל הציוד במטבח, לרבות מקררים, מקפיאים, ציוד חיתוך , תנורים וציוד בישול והן צריכות להתבצע על ידי איש מקצוע מיומן ומוסמך.

רכישה של ציוד איכותי וחזק שמתאים לצרכים שלכם

בשל ההוצאות הגדולות פעמים רבות בעלי עסקים רוצים לחסוך ולצמצם עלויות ורוכשים ציוד שלא מתאים לצרכים שלהם או שאינו איכותי מספיק. לכאורה נדמה כי חסתכם כך כסף אך לטווח הרחוק ההוצאות הן גדולות יותר. הקפידו לרכוש ציוד מטבח מקצועי שמתאים לצרכים שלכם, ציוד עמיד ואיכותי שילך איתכם דרך ולא תצטרכו להחליף או לשדרג בתדירות גבוהה, מה שיעלה את התשלומים. צוות היועצים המומחים של ס.מאיר זמין עבורכם להתייעצויות וליווי ברכישה של ציוד מדויק ואיכותי לעסק שלכם.

לפרטים והצעות מחיר
השאירו שם וטלפון ונציג מטעמנו יצור עמכם קשר בהקדם לייעוץ ראשוני וללא כל התחייבות!