ס.מאיר מכונות מזון | ציוד למסעדות | ליין בישול/טיגון

ציוד למסעדות ולמטבח המוסדי.

בקטגוריה זאת תוכלו למצוא ליינים ע"פ מידות  : 60/70/90

ליין בישול מודולרי הכולל מבשלת פסטה בודדת/ כפולה , משטחי עבודה , משטח צלייה גריל חשמלי דלפקי /שולחני , ציפסר גז/חשמלי  תקני בישול DROP IN ומגוון סוגים רבים של כיריים : כיריים גז, חשמליות , קרמיות . תנורי בישול משולבים עם כיריים .כל אלו באיכות הגבוהה ביותר. לבית מלון, למסעדה או כול מוסד אחר, ציוד בישול וטיגון קונים ב-ס.מאיר.