מאחורי כל מסעדה מצליחה: פריטי ציוד מטבח מקצועיים שלא תוכלו בלעדיהם
ב-ס.מאיר, ציוד מתקדם למטבח המוסדי, תמצאו את כל הציוד שאתם צריכים במחירים הטובים ביותר ועם ליווי מקצועי מצוות היועצים המומחים שלנו. הנה כמה פריטים שבעינינו הם פריטי חובה להצלחתו של עסק בתחום המזון
מסעדה מצליחה זה לא רק צוות טבחים מוכשר, תפריט מגוון וטרנדי או חומרי גלם מעולים. כמובן שלכל אלו שציינו יש חלק חשוב בהצלחת המסעדה אבל בלי ציוד מטבח מקצועי ופרקטי אין לכם באמת סיכוי. זה לא שאנחנו חלילה מזלזלים בכל מה שעבדתם עליו כמו שאנחנו חושבים שעם הציוד המדויק תוכלו לעלות כמה שלבים למעלה ולהיות מסעדה מצליחה ומעולה.
מערכות קירור והקפאה מתקדמות
לפני שאנחנו מתחילים לדבר על ההכנה של המזון, אנחנו רוצים לדבר על השמירה של חומרי הגלם. מסעדה לא יכולה לפעול ללא מקררים, מקפיאים, מכונות קרח וציוד נוסף שמטרתו לשמור על חומרי הגלם טריים ואיכותיים. ישנם כיום מגוון עצום של דגמי מקררים ומקפיאים, גם כאלה שמתאימים למטבחים קטנים בלי מקום פנוי גדול במיוחד. הציוד הזה הוא הכרחי לשמירה על חומרי הגלם ועל בריאות הסועדים שלכם.
ציוד הכנה שמייעל את העבודה
עבודה יעילה ומהירה היא הכרחית לתפקוד תקין של המסעדה ולהצלחה שלה. ציוד הכנה שמייעל את העבודה הכרחי עבורכם והוא כולל בתוכו: מכונות קיצוץ וחיתוך של ירקות, מלושים ומיקסרים (לעסקים שמתעסקים בבצקים או עוגות), מטחנות בשר למיניהן, סכינים וכו'. כמובן שהציוד הדרוש הוא תלוי עסק ותחום התמחותו כך שלמשל ציוד ההכנה של פיצריה יהיה שונה מציוד הכנה של דוכן שווארמה. מתלבטים מהו ציוד הכנה חובה לעסק שלכם ולא רוצים לבזבז כסף מיותר? צוות היועצים שלנו כאן בדיוק בשביל זה. נסייע לכם להצטייד אך ורק במה שדרוש לכם ויהיה בשימוש יום יומי במסעדה.
תנורים, גז וציוד בישול
הציוד בקטגוריה הזו הוא ציוד חובה של ממש ולא משהו שניתן לדלג עליו. הוא גם הציוד היקר ביותר ברשימה שלכם ואם תשקיעו בציוד איכותי, ממשווקים מנוסים, תוכלו להבטיח ציוד עמיד לאורך זמן. אנחנו מתכוונים כמובן לתנורי אפייה, כירי גז או חשמל לבישול, מתקני צלייה, מטגנות (צ'יפסרים), וכל מה שדרוש להכנה שוטפת של המזון בעסק שלכם. ככל שהציוד יהיה מתקדם ואיכותי יותר מובטחת לכם הצלחה גדולה יותר בתוצאות המזון.