סודות המטבח המקצועי – איך לבחור ציוד מקצועי שיקפיץ את הביצועים שלך
הימים בהם מסעדות ועסקי מזון הסתפקו בסירים ומחבתות גדולים עברו חלפו והיום ברור לכולם שציוד מקצועי הוא חלק בלתי נפרד מהעניין.
ככל שהציוד יהיה מתקדם ואיכותי יותר, הביצועים יהיו טובים יותר! יש קשר ברור וישיר בין איכות הציוד, הפונקציונאליות שלו והעמידות שלו, לבין התייעלות העבודה במטבח וכן, יש גם קשר לתוצאה הסופית של האוכל המוגש. זה לא אומר שצריך להבין מהדברים שלנו שאנחנו ממליצים לרכוש כל ציוד חדש שיוצא ולאבזר את המטבח המקצועי באינספור כלים ומכשירים, ממש לא! צריך לדעת לבחור את הדברים החשובים וההכרחיים לעבודה השוטפת ולשיפור הביצועים. צוות המומחים של ס.מאיר עם רשימת ציוד מקצועי שהיא חלק בלתי נפרד מההצלחה של מטבחים עסקיים ומוסדיים.
ציוד עיבוד והכנה מקצועיים למטבח
כשאנחנו אומרים "ציוד עיבוד והכנה" אנחנו מתכוונים לכל אותם מכשירים שעוזרים לנו להכין טוב יותר את האוכל. בקטגוריה הזו נכלול מיקסרים תעשייתיים, מלושים מקצועיים, קוצצי ירקות מסוגים שונים, מכונות בשר, מטחנות וציוד נוסף. המיכשור הזה בהחלט יכול לשפר ביצועים, להביא לתוצאות מדויקות יותר וטעימות יותר של המזון שמוכן בעסק שלכם. אם תצטרכו לבחור להתחדש בכל פעם במכשיר אחד, אנחנו ממליצים שהוא יהיה מהקטגוריה הזו.
משטחי עבודה ואמצעי ניקוי ושמירת היגיינה במטבח מקצועי
יש שיגידו שלמשטחי עבודה והכנה או לברזים ומדיחי כלים אין השפעה ישירה על התוצאה של האוכל, אבל אנחנו מאמינים שיש להם השפעה ישירה על הביצועים שלכם במטבח. כשיש לכם עמדות עבודה טובות (מנירסוטה או מחומרים אחרים), ברזים איכותיים, מדיחי כלים ואמצעים מתקדמים לניקוי המטבח, יש לכם יכולת לעבודה בצורה מהירה ויעילה יותר ובהתאמה משתפרים גם הביצועים שלכם.
תנורים, מטגנות ומכשירי הכנה
המתכונים שלכם, חומרי הגלם והכישרון הטבעי שלכם הם חצי הדרך להצלחה בביצועים. החצי השני יגיע ממיכשור מתקדם ואיכותי שכולל בתוכו: צ'יפסרים תעשייתיים מקצועים, תנורים בשלל דגמים, תנורי פיצות, מכשירי צלייה לבשר, מתקני שווארמה או כל מיכשור אחר שרלוונטי לתחום העיסוק שלכם. הציוד הזה אינו בגדר מותרות אלא לגמרי חובה וככל שהוא יהיה טוב ואיכותי יותר, זה יבוא לידי ביטוי בביצועים שלכם.