פרויקט תכנון והקמת חדר אוכל גדול

פרויקט גדול ומורכב בצפון הארץ להקמת חדר אוכל בעל 300 מקומות ישיבה

בו נדרשנו לבצע תכנון חלל אוכל גדול ומעוצב דקורטיבי תוך מתן דגש לפרקטיות וחומרים בעלי עמידות וחוזק לטווח ארוך .

חברתנו ביצעה  תכנון יעיל, פונקצינאלי וגמיש. על מנת לאפשר זרימה מיטבית של סועדים, ללא יצירת "פקקים" בזמני הארוחות .

ייצור דוכני הגשה מעוצבים ומגוונים  תוך הבנה ולקיחת חשבון בצרכי הלקוח, לאפשר התאמה אופטימלית של העמדות למבנה חלל ההסעדה.

הצבת הדוכנים ושילוב של משטחי קרור וחימום הממוקמים זה ליד זה, ובהתאם לכיווני זרימת הלקוחות מאפשר שימוש יעיל בחלל הנתון ומונע פקקי תנועה בזמני שיא. עמדות "גמישות" ביכולתן לשאת כלי הגשה מגוונים מאפשרות התאמה בזמן אמת של הציוד לתנועת הלקוחות

פרויקט תכנון והקמת חדר אוכל גדול פרויקט תכנון והקמת חדר אוכל גדול פרויקט תכנון והקמת חדר אוכל גדול פרויקט תכנון והקמת חדר אוכל גדול פרויקט תכנון והקמת חדר אוכל גדול פרויקט תכנון והקמת חדר אוכל גדול פרויקט תכנון והקמת חדר אוכל גדול פרויקט תכנון והקמת חדר אוכל גדול פרויקט תכנון והקמת חדר אוכל גדול