ציוד למסעדות – יתרונות החדש לעומת יד 2
בשנים האחרונות בעלי עסקים רבים בתחום המזון בוחרים לרכוש ציוד למסעדות יד שנייה במטרה לחסוך כסף ולהוזיל בעלויות. היום נדבר דווקא על היתרונות של רכישת ציוד חדיש.
כל בעל עסק רוצה שהמטבח בעסק יהיה מתקדם, איכותי, מקצועי ופרקטי. המפתח לכל אלו הוא אבזור המטבח בציוד טוב שיאפשר לצוות לעבוד ביעילות ולהוציא אוכל טוב יותר בכמויות גדולות יותר. זה לא סוד שציוד מטבחים מקצועי הוא יקר ואפילו יקר מאוד. זה גם לא סוד שאי אפשר בלעדיו וזה לא משהו שניתן לחסוך בו. זה נכון לגבי מיקסרים ומלושים (במידה ואתם עובדים עם בצק)" תנוחי חימום, כיריים לבישול, מכשירי חיתוך ירקות ועוד...
אחריות על ציוד למסעדות - פרט חשוב מאוד!
כשאתם קונים ציוד בישול חדש אתם נהנים מאחריות מלאה על פי מה שהיצרן או היבואן קבע. כשקונים ציוד יד שנייה נהנים מאחריות חלקית (כמה שנשארה לזה שמכר לכם) ובמקרים רבים אין אחריות כלל. האחריות היא הכרחית והיא זו שתיתן לכם ביטחון שגם במקרה של תקלה יהיה מישהו שיעמוד מאחוריה ויתקן אותה על חשבונו. תיקונים של ציוד בישול מקצועי עשויים להיות יקרים מאוד והאחריות הזו שווה הרבה מאוד כסף. זהו יתרון משמעותי שיש לציוד חדש על פני ציוד יד שנייה.
ציוד בישול מקצועי עמיד לאורך זמן
רכישה של ציוד חדש מבטיחה את זה שאתם הראשונים (והיחידים) שעושים בו שימוש. זה אומר שכנראה שהוא יגלה עמידות גבוהה יותר וישמש אתכם לאורך זמן רב יותר. ציוד בישול מקצועי הוא לא משהו שמחליפים בכל שנה וגם לא בכל שנתיים. הוא אמור ללכת איתכם דרך ארוכה ולשרת אתכם לשנים רבות וארוכות. ציוד חדש יעשה את זה טוב יותר!
ומה לגבי המחיר? יש גם ציוד למסעדות חדיש במחירים שפוים!
הסיבה העיקרית שאנשים קונים ציוד למסעדות יד שנייה היא כדי להוזיל עלויות ולחסוך כסף וזה לגיטימי ומובן. אלא שכיום אפשר למצוא יבואנים ומשווקים שמציעים ציוד מקצועי למסעדות ואיכותי חדש לגמרי במחיר שפוי והגיוני! אנחנו מזמינים אתכם להתרשם ממגוון הציוד שאנחנו ב-ס.מאיר מוכרים ללקוחותינו ולראות כיצד אפשר להתחדש בטוב ביותר מבלי לקרוע את הכיס.