ציוד למסעדת סושי

תמצאו אצלנו ציוד בישול והכנה, כלים, ציוד אחסון וכל מה שצריך כדי לתפעל בהצלחה מסעדת סושי. בואו להתרשם!

עם כמה שישראל ויפן רחוקות (גם גיאוגרפית וגם תרבותית) הסושי כבש את לב הישראלים בענק. משהו בטעמים הנקיים ובחומרי הגלם הטריים התחבר בול לחיך הישראלי ומסעדות סושי הן בין המסעדות האהובות ביותר בארץ. זה נכון, אגב, לכל איזורי הארץ מצפון ועד הדרום. מאז שהחלו להיפתח בארץ מסעדות סושי כמו פטריות אחרי הגשם גם אנחנו, ב-ס.מאיר, התחלנו לשווק ציוד מקצועי למסעדות סושי ומטבחים אסיאתיים.

משטחי עבודה מקצועיים מנירוסטה שמתאימים למטבחי סושי

הכנה של סושי במסעדה מחייבת משטחי עבודה ראויים ששומרים על ניקיון מקסימלי או במילים אחרות: משטחי עבודה מנירוסטה. זו הדרך היעילה ביותר לשמור על טריות ובטיחות הסושי שתגישו וגם כמובן לגלגל סושי בנוחות ובמהירות. ב-ס.מאיר מחכים לכם משטחי עבודה מנירוסטה במגוון גדלים ודגמים, כולל משטחי עבודה מודולרים עם או בלי כיור, עם או בלי מדפים או דלפקים ולמעשה כל מה שאתם צריכים נמצא אצלנו. צוות היועצים שלנו ישמח לסייע לכם.

מקררים ומקפיאים תעשייתיים עם טמפרטורות קירור נמוכות במיוחד

כשמדובר על חומרי גלם כמו דגים לסושי ישנה חשיבות מכרעת בשמירה על טריות הדגים כדי למנוע נזקים בריאותיים ללקוחות שלכם. ישנם חוקים ברורים לגבי אחסון דגים כאשר יש צורך במקררים מקצועיים וטמפרטורה מסויימת. כך גם לגבי המקפיאים שנדרשים לעמוד בסטנדרטים שנקבעו בנוגע לבטיחות המזון. קולקציית פתרונות הקירור שלנו מתאימה במיוחד למסעדות סושי וכוללת מקררים ומקפיאים בגדלים שונים ובמחירים ללא תחרות.

כיריים גז עם להבה גבוהה לבישולים אסיאתיים

ברוב מסעדות הסושי בארץ מגישים גם מוקפצים בווק, נודלס, תבשילי אורז וכו'. ההכנה של תבשילים מסוג זה מחייבת כיריים חזקות במיוחד ואש גבוהה שתבשל את המוקפץ באופן אחיד, בדיוק כמו בארצות המזרח הרחוק. אי אפשר להתפשר במקרה הזה כיוון שזה חלק בלתי נפרד מההכנה של תבשילים אסייאתיים. גם כאן ס.מאיר הם הכתובת בשבילכם! תמצאו אצלנו כיריים גז וכיריים חשמליים במגוון גדלים ודגמים וכמובן שבמחירים ללא תחרות.