ציוד נירוסטה למסעדות – הציוד שחובה בכל עסק
בשנים האחרונות אנחנו רואים יותר ויותר מטבחים ביתיים שמכניסים אליהם את הנירוסטה, אבל במטבחים המוסדיים היא הייתה קיימת מאז ומעולם.
טוב, אולי לא ממש מאז ומעולם אבל כבר כמה עשורים טובים שאנשי מקצוע מתחום המסעדנות מבינים שציוד נירוסטה הוא הטוב ביותר למטבח המקצועי שלכם. לציוד מטבח מנירוסטה יש יתרונות רבים ביניהם: קל לניקוי ותחזוקה, בעל עמידות גבוהה לאורך זמן, אסתטי במיוחד ושומר על היגיינת המזון בצורה הגבוהה ביותר. הנה חלק מציוד נירוסטה שהוא חובה בעינינו במטבח מקצועי של מסעדות או עסקי מזון
כיורים וברזים מנירוסטה
אם אתם צריכים לבחור ציוד אחד מנירוסטה להכניס למטבח שלכם היינו ממליצים לכם ללכת על כיור וברז. ההבדל בין כיורים וברזים מנירוסטה לבין כאלה מקרמיקה הוא שמיים וארז וזה בא לידי ביטוי בקלות שבה הם מתנקים ובמראה האסתטי שלכם. הם נשמרים לאורך שנים, אין בהם שריטות (כמו שיש לעתים בכיורי קרמיקה), לא מתלכלכים בקלות ומסייעים בשמירה על היגיינה ובטיחות המזון. בזמן האחרון אנחנו רואים יותר ויותר אנשים שהכניסו כיורים וברזים מנירוסטה למטבח הביתי שלהם גם בגלל המראה המודרני המדויק אבל בעיקר בגלל היתרונות שבנוחות השימוש והתחזוקה.
משטחי עבודה מנירוסטה
משטחי עבודה מנירוסטה כמו שולחנות עבודה, עמדות חיתוך, מדפים, ומשטחי הכנת המזון אהובים במיוחד על בעלי מסעדות. גם במקרה הזה היתרונות של קלות הניקיון והתחזוקה משחקים תפקיד משמעותי. משטחי עבודה מנירוסטה תורמים גם הם לשמירה על בטיחות המזון והם הכרחיים לשמירה על סביבת עבודה נקייה והיגיינית. שלא כמו משטחי עבודה שמיוצרים מחומרים אחרים, אלו שמנירוסטה צוברים הרבה פחות לכלוך וחיידקים וקלים הרבה יותר לניקוי.
מתקני הגשה ותצוגה מנירוסטה
אם בעסק המזון שלכם יש "בופה" או עמדת הגשה מתקני תצוגת מזון מנירוסטה ישדרגו אותם משמעותית. אצלנו תמצאו קולקציה מדויקת ומעודכנת של מתקני הגשה ותצוגה, למזון חם או קר, שמיוצרים מנירוסטה איכותית. המראה שלכם נקי ואסתטי והם תורמים לבנייה של מערכי הגשה יפים ונעימים. תוכלו למצוא מתקני תצוגה והגשת מזון עם תאורה או בלי, כאלו המיועדים למנות עיקריות, סלטים או תוספות, בגדלים שונים ובמגוון דגמים.