תכנון מטבח מוסדי – הציוד שלא תוכלו בלעדיו
תכנון נכון = חיסכון בעלויות. אז איפה מתחילים? איזה ציוד הוא קריטי ולא ניתן להסתדר בלעדיו ומה מיותר ואפשר לדלג, לפחות בשלב הראשוני? צוות המומחים של ס.מאיר עם כל התשובות.
לפני שקונים ריהוט ישיבה לעסק, לפני שסוגרים תפריט ואפילו לפני שמגייסים עובדים צריך לתכנן ולהקים את המטבח המוסדי שלכם. זה השלב הראשוני (אחרי שתאפיינו את העסק ותחליטו על הסוג של האוכל שיוגש בו, על האופי שלו ועל כמות הסועדים שאתם צופים). תכנון של מטבח מוסדי זו לא משימה פשוטה אבל אם תעשו את זה בחוכמה, התוצאה יכולה להיות מעולה ולשמש אתכם לאורך זמן.
מקררים תעשייתיים למטבח במגוון גדלים ודגמים
כמעט ואין מטבח מוסדי שאין בו חומרי גלם שמצריכים קירור ולכן הדבר הראשון שאתם צריכים במטבח שלכם הוא ציוד קירור תעשייתי. מדובר על מקררים ומקפיאים שישמשו אתכם לאחסון של ירקות, בשר, מוצרי חלב או כל חומר גלם אחר שדורש קירור. עלויות מקררים תעשייתיים היא בטווח רחב ויכולה לנוח בין אלפי שקלים ועד עשרות אלפי שקלים. בואו להתרשם ממגוון הדגמים שאנו משווקים ללקוחותינו כאשר צוות המומחים שלנו ישמח ללוות אתכם בבחירת המקררים המדויקים לכם.
ציוד בישול (תנורים , כיריים וכו' ) שמתאים לסוג העסק
אחרי שדאגנו לקירור חומרי הגלם הגיע הזמן לדאוג לבישול ולהכנה שלהם! עכשיו זה בדיוק הזמן לרכוש כיריים (חשמליים או גז), תנורי חימום, מתקני שוווארמה, תנורי פיצות, תנורי חימום, ושאר ציוד בישול והכנה שאתם זקוקים לו. כמובן שזה שלב שמתבצע לאחר אפיון העסק וכל אחד יקנה אך ורק את הציוד הדרוש לו. לפני שקונים ציוד בישול והכנה חשוב למפות את צרכי העסק ולקנות אך ורק את מה שאתם זקוקים לו. העלויות הן גבוהות וחשוב לא להתפזר.
משטחי עבודה וארונות אחסון למטבח תעשייתי
אמנם זה ציוד שנחשב פחות "קריטי" לתהליך ההכנה של האוכל אבל הוא מאוד חשוב לייעול ותפקוד שוטף של המטבח. אנחנו מדברים על משטחי עבודה למסעדות (מנירוסטה או מחומרים אחרים), ארונות אחסון, מדפים, וכל מה שצריך לאחסון מוצרים יבשים ולהכין אוכל בצורה נוחה ויעילה.