ס.מאיר מכונות מזון | ציוד למסעדות | ציוד לבישול וטיגון

ציוד למסעדות ולמטבח המוסדי. ליין בישול מודולרי הכולל מבשלת פסטה בודדת/ כפולה , משטחי עבודה , משטח צלייה גריל חשמלי דלפקי /שולחני , ציפסר גז/חשמלי  תקני בישול DROP IN ומגוון סוגים רבים של כיריים : כיריים גז, חשמליות , קרמיות . תנורי בישול משולבים עם כיריים .כל אלו באיכות הגבוהה ביותר. לבית מלון, למסעדה או כול מוסד אחר, ציוד בישול וטיגון קונים ב-ס.מאיר.

לקבלת עידכונים

© פיתוח: GBWEB | עיצוב: סטודיו יעל וייס
נגישות