טוסטר מסוע, טוסטר לחץ או טוסטר רגיל – מה מתאים לכם באמת?

מי שמוכר טוסטים בעסק שלו יודע שטוסט יכול להגיע לדרגה של יצירת אמנות. להכין טוסט טוב, מוצלח וכזה שאנשים ירצו לשלם בעבורו זו ממש לא משימה של מה בכך.

זה מתחיל מבחירה של הלחם המדויק (או הלחמניה), הגבינות, הירקות, הרטבים ודרגת הצלייה. עסקי מזון ש"מתעסקים" עם טוסטים צריכים לא רק חומרי גלם מעולים, שכבודם במקומם מונח, אלא גם את הטוסטר הטוב ביותר. ישנם מגוון סוגים של טוסטרים "תעשייתיים", הנה כמה טיפים לבחירת הטוסטר הנכון לכם ביותר.

טוסטר מסוע - כשמהירות היא שם המשחק

אם אתם מפעילים מסעדת מזון מהיר, קפיטריה עמוסה, בופה ארוחת בוקר או כל עסק אחר שיש בו תחלופה מהירה וגבוהה של לקוחות - טוסטר מסוע הוא הפתרון בשבילכם. זהו טוסטר מקצועי שעובד על מסוע שאליו מכניסים את הלחמים והם יוצאים קלויים. הטוסטר יכול לעבוד באופן רציף מבלי להעסיק עובד וכל פרוסה מקבלת את אותה דרגת חום באחידות. השימוש בו לא מצריך ידע מיוחד ולמעשה הלקוחות יכולים להשתמש בו בעצמם.

טוסטר לחץ (פלטה) - לשליטה מדויקת בדרגת הצלייה של הטוסט

טוסטר לחיצה באמצעות פלטה מיועד לעסקי מזון שמכינים טוסטים בהרבה אישית לבחירת הלקוח. זה הטוסטר המועדף על בתי קפה, דוכני מזון, מעדניות ועסקים שממוכרים טוסטים מיוחדים בהתאם לרצון הלקוח. אפשר לשלוט בעוצמת דרגת הקלייה וניתן להכניס אליו גם לחמים עבים במיוחד, לחמניות ואפילו קרואסונים. במכשירי טוסטר לחיצה מקצועיים ניתן גם לשלוט בגובה הטמפרטורה והוא צריך להיות מופעל על ידיד עובדי העסק שלכם.

טוסטר "רגיל" - לצרכים בסיסיים ונגישים

הטוסטר הרגיל, הוא הטוסטר שאתם מכירים מהבית שלכם. הוא לא מקצועי יותר מידי, אבל הוא לגמרי עושה את העבודה. הוא מתאים לעסקי מזון שצריכים חימום או צלייה באופן נגיש וזמין, הוא קומפקטי ולא תופס מקום רב מידי במטבח והתחזוקה שלו קלה במיוחד. אצלנו ב-ס.מאיר מחכים לכם כל סוגי הטוסטרים המקצועיים והתעשיתיים. עדיין מתלבטים מה הסוג המתאים לכם? צוות המומחים שלנו כאן בשבילכם!

לפרטים והצעות מחיר
השאירו שם וטלפון ונציג מטעמנו יצור עמכם קשר בהקדם לייעוץ ראשוני וללא כל התחייבות!