סדר תכנון נכון של עסקי מזון

צוות המומחים של ס.מאיר ייבוא ושיווק מכונות מזון, שליוו בחיים הקמת עסק או שניים, עם כמה טיפים לתכנון נכון של העסק שלכם.

אז יש לכם חלום שיהיה לכם עסק משלכם בתחום המזון וברור לכם שאתם הולכים להגשים אותו. אצם עומדים להגיש את האוכל שלכם לאנשים ויהי מה! החלום הזה הוא הכוח המניע שלכם וחשוב מאוד שתהיה אש שתבער בתוכם כי בלעדיה זה לא יקרה. אבל לא פחות חשוב מכך זה לתכנן באופן חכם ומדויק את הקמת העסק שלכם, לא לדלג על שלבים ולא לעשות טעויות בדרך. טעויות עלולות לעלות לכם ביוקר וכדאי שתפעלו נכון כדי למנוע אותן או לפחות לצמצם אותן כמה שניתן.

אפיון העסק והאיזור בו הוא ממוקם

השלב הראשון בהקמה של עסק חדש צריך לכלול מחקר מעמיק שנקרא "אפיון". במהלך האפיון תצטרכו לשאול המון שאלות כמו למשל: מיהו קהל היעד שלכם? האם הוא ממוקם בקרבת העסק? מי הם המתחרים שנמצאים ברדיוס שלכם? מה יכול לבדל אתכם מהם? במה אתם הכי טובים? ועל איזה צורך או מחסור אתם מתכוונים לענות? לאחר שתערכו את המחקר הזה תקבלו מושג על סוג האוכל שאתם הולכים להגיש (פיצה, סושי, מקסיקני, מטבח שף וכו') , על גודל העסק (מסעדת פועלים קטנה או מסעדה משפחתית גדולה?, אולי בכלל פוד טארק קטנטן?), על האופי שלו (משלוחים או טייק אווי בלבד, או אולי גם מקומות ישיבה?). זהו שלב הכרחי שיביא לכם תוצאות טובות יותר ולכן לא ניתן לדלג עליו.

אבזור ורכישת ציוד למטבח

אחרי שאתם סגורים בדיוק על איזה סוג עסק מזון תקימו ואיך הוא ייראה הגיע הזמן לאבזר את המטבח ואת העסק! זה השלב שבו אנחנו נכנסים לתמונה ונשמח לעזור לכם ולייעץ לכם בדבר הציוד שיהיה לכם נחוץ. אנחנו משווקים ציוד איכותי למסעדות תוך הקפדה על איכות, חדשנות ועמידות הציוד לאורך זמן. בשלב הזה תצטרכו לרכוש תנורי אפייה, משטחי עבודה , כיורים, מקררים, ארונות חימום וכל מה שהעסק שלכם יצטרך.

תכנון תפריט, התנסויות ויציאה לדרך

המטבח מאובזר? זה הזמן לצאת לדרך! הגיע הרגע שבו אתם צריכים לגבש את התפריט של העסק, להתנסות בהכנה שלו (זה הזמן לתת לחברים ובני משפחה לטעום ולהעיר), לגייס עובדים ולצאת לדרך. אחרי שיש ברשותכם את הציוד ושאתם סגורים על התפריט זה הזמן לפתוח את שערי העסק שלכם ולדאוג שכולם יטעמו ויאהבו בשביל לחזור לאכול בו פעם נוספת.

לפרטים והצעות מחיר
השאירו שם וטלפון ונציג מטעמנו יצור עמכם קשר בהקדם לייעוץ ראשוני וללא כל התחייבות!