מה ההבדל בין בלנדר תעשייתי לבלנדר רגיל ולמה זה קריטי במסעדה שלך?

הספק, עוצמה ותכולה הם רק חלק מהתכונות שאתם מחפשים בבלנדר מקצועי

אם אתם עובדים כבר תקופה במטבח מוסדי או מטבח של מסעדה, אתם בטח יודעים שכל שנייה נחשבת. זמן הוא משאב יקר מאוד במטבחים, לא פחות יקר מחומרי הגלם האיכותיים והטובים ביותר. ציוד מקצועי למטבח הוא לא סתם בשביל "פוזה" או בשביל לתת גושפנקא שזה מטבח מקצועי - הוא באמת מייעל את העבודה במטבח ומקצר את הזמן. בלנדר תעשייתי הוא אחד כזה. ההבדל בינו לבין זה הביתי הוא תהומי וגם אם הוא לא הכלי הראשון שקופץ לראש כשחושבים על "ציוד מטבח מקצועי" , הוא כלי עבודה מאוד נחוץ.

ההבדלים העיקריים בין בלנדר תעשייתי לביתי

יש לא מעט הבדלים בין בלנדרים ביתיים לתעשייתיים אבל העיקריים שבהם הם: גודל (קיבולת), עוצמה, עמידות, ותוצאה. בלנדר תעשייתי מכיל הרבה יותר חומר גלם לטחינה, כך שהוא חוסך הרבה זמן. הוא מחזיק מעמד לאורך שנים רבות יותר מזה הביתי והתוצאה שלו מדויקת ואיכותית יותר. אלו הבדלים משמעותיים שכן הם הכרחיים במטבח של מסעדה.

עד כמה בלנדר תעשייתי הכרחי למטבח העסק שלכם?

רבים חושבים שמדובר באביזר יחסית זניח, אבל האמת היא שבלנדר תעשייתי טוב ואיכותי משרת את כמעט כל סוגי העסקים בתחום המזון. מכינים איתו רטבים חלקים לפסטות ולמנות עיקריות, מחיות לעוגות , רטבים לסלטים, רטבים לקינוחים ובקיצור - כל מה שצריך טחינה חלקה ומדויקת. הכנה של רטבים לוקחת זמן ומצריכה דיוק בשלבים. בלדנר תעשייתי מקצר את זמן העבודה ומסוגל לטחון כמות גדולה של חומר גלם בפעם אחת.

איפה קונים בלנדר תעשייתי איכותי למטבח מקצועי?

אחרי שהשתכנעתם שאתם לגמרי צריכים את זה למטבח של המסעדה שלכם, אנחנו כאן כדי לוודא שתצטיידו בבלנדר תעשייתי איכותי ועמיד. אחד שילווה אתכם לאורך שנים רבות, יטחן בעוצמה גבוהה ובאמת יתרום ליעילות העבודה במטבח. אצלנו ב-ס.מאיר מחכה לכם ציוד מטבח מקצועי, איכותי ועמיד. אנחנו מייבאים מהיצרנים הטובים בעולם ומשווקים כבר עשרות שנים למטבחים מוסדיים ולמסעדות בכל הארץ.צוות היועצים המומחים שלנו ידאג להתאים לכם את הבלנדר המדויק לצרכים שלכם בתקציב שעומד לרשותכם.

לפרטים והצעות מחיר
השאירו שם וטלפון ונציג מטעמנו יצור עמכם קשר בהקדם לייעוץ ראשוני וללא כל התחייבות!
מאשר/ת את תנאי השימוש באתר ומדיניות הפרטיות